Wijzigingen doorgeven

Adreswijziging

Hoe kan ik een adreswijziging doorgeven?

Gaat u verhuizen of ontvangt u uw (tijdschrift)abonnement op het verkeerde adres? Dan ontvangen wij uw adreswijziging graag via dit formulier. Om de adreswijziging te kunnen verwerken hebben wij uw klantnummer nodig. Deze vindt u op de factuur of boven uw naam op de adresdrager van uw tijdschrift/product.

Ik ga verhuizen naar het buitenland. Heeft dat consequenties voor het abonnementsgeld en de portokosten?

Uw adreswijziging kunt u doorgeven via dit formulier. Wanneer u buiten Nederland gaat wonen, brengen wij extra portokosten in rekening. Namelijk € 7,50 exclusief BTW binnen Europa en € 15 euro exclusief BTW buiten Europa.

Mijn instelling/organisatie gaat fuseren. Hoe kan ik dit doorgeven?

Als uw organisatie gaat fuseren dan willen wij u vragen ons een e-mail te sturen met alle relevante informatie over de fuserende organisaties. U kunt deze sturen naar support@bsl.nl.

Factuuradres wijzigen

Ik wil het factuuradres aanpassen

Zodra u de factuur heeft ontvangen en de bestelling is verzonden, kunnen we de gegevens op de factuur niet meer aanpassen. Mocht u dit toch willen dan zijn wij genoodzaakt hiervoor € 10 administratiekosten voor in rekening te brengen. Uiteraard is het wel mogelijk om een factuuradres aan te passen voor  nieuwe betalingen. U kunt u verzoek aan ons doorgeven via dit formulier.

Afmelden e-mailings

Hoe kan ik me afmelden voor een e-mailnieuwsbrief?

Bohn Stafleu geeft een veelheid aan (online) tijdschriften, nieuwsbrieven, boeken en producten uit. Wanneer u uit naam van een van deze merken of producten een e-mailnieuwsbrief ontvangt, verzoeken wij u om zich af te melden via de link ‘afmelden’ onderaan de betreffende e-mail. Dit kan op dezelfde manier ook voor reclame-uitingen die u via e-mail ontvangt.

Hoe kan ik me afmelden voor commerciële e-mailings?

Wij verzoeken u om zich af te melden via de link ‘afmelden’ onderaan de betreffende e-mail. Soms kunt u daar ook kiezen of u helemaal niets meer wilt ontvangen of specifiek voor dat product of die productgroep geen verdere e-mails meer wilt ontvangen.

Wijzigen abonnement

Ik wil de tenaamstelling van een lopend abonnement wijzigen

Stuur een e-mail naar adres_wijziging@bsl.nl met daarin de huidige en de gewenste tenaamstelling, alsmede uw volledige adresgegevens, uw abonnementsnummer en klantnummer.

Ik wil een lopend abonnement overzetten naar een andere titel.

Neem telefonisch contact op met onze klantenservice: 030 6383736.

Liever direct contact?

030-638 3736 (ma–vr 8.30–17.30 uur)