Instellingen

Vakinformatie voor instellingen

Kan Bohn Stafleu van Loghum mijn instelling op maat voorzien van vakinformatie voor medewerkers?

Als gespecialiseerd mediabedrijf ondersteunen wij studenten, professionals, bibliotheken en instellingen in de gezondheidszorg. Instellingen kunnen bij ons terecht voor vakinformatie, leermiddelen en geaccrediteerde (online) nascholing. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en advies op maat. Samen met u kijken we naar de uitdagingen en doelen van uw organisatie. Dit is de basis voor ons advies over hoe we de ontwikkeling en kwaliteit van uw medewerkers of studenten kunnen ondersteunen. Neem contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie en advies: Bas de Wit, tel 030 638 3824, e-mail b.dewit@bsl.nl of met Monique van Hövell tot Westerflier, tel 030 638 3667, monique.vanhovelltotwesterflier@bsl.nl of met salessupport via e-mail support@bsl.nl.
Meer over vakinformatie voor instellingen.

Welke producten en diensten biedt Bohn Stafleu van Loghum voor instellingen?

Instellingen kunnen bij ons terecht voor vakinformatie, leermiddelen en geaccrediteerde (online) nascholing. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en advies op maat. Samen met u kijken we naar de uitdagingen en doelen van uw organisatie. Dit is de basis voor ons advies over hoe we de ontwikkeling en kwaliteit van uw medewerkers of studenten kunnen ondersteunen.
Meer informatie over vakinformatie voor instellingen.

Advies op maat

Waar vind ik voorbeelden van maatwerk oplossingen voor instellingen?

U kunt een aantal case studies vinden op de pagina Vakinformatie voor instellingen.

Ik heb een maatwerk advies nodig over vakinformatie voor mijn instelling. Wie kan mij verder helpen?

Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek: Bas de Wit, tel 030 638 3824, e-mail b.dewit@bsl.nl of met Monique van Hövell tot Westerflier, tel 030 638 3667, monique.vanhovelltotwesterflier@bsl.nl of met salessupport via e-mail support@bsl.nl.
Meer informatie over vakinformatie voor instellingen.

Liever direct contact?

030-638 3736 (ma–vr 8.30–17.30 uur)