Voorwaarden docentenexemplaren

BSL Media & Learning biedt docenten, onderwijsontwikkelaars en studiecoördinatoren de mogelijkheid om docentenexemplaren aan te vragen onder voorwaarde dat de uitgave geschikt moet zijn voor de module en het niveau van de opleiding waaraan de aanvrager verbonden is. BSL Media & Learning behoudt zich het recht voor om aanvragen niet te honoreren. Wij nemen in dat geval altijd contact met je op.

Van studieboeken die (nog) niet op de verplichte of de aanbevolen literatuurlijst staan kun je een beoordelingsexemplaar aanvragen. Ga je voor het eerst lesgeven uit een studieboek van BSL Media & Learning dan kun je een gebruikersexemplaar aanvragen.

6 Weken na ontvangst van het docentenexemplaar ontvang je van ons een beoordelingsformulier. Je feedback is voor ons erg belangrijk. Daarmee kunnen wij onze producten nog beter afstemmen op het onderwijs.

Voor het toezenden van docentenexemplaren brengen wij verzend- en administratiekosten in rekening. Je betaalt een vast bedrag van € 10,- per boek. Als de factuur door de school wordt betaald, dan heeft de administratie van je school meestal een kostenplaats of een inkoopnummer nodig op de factuur. Dit nummer dien je in dat geval in het betreffende gegevensveld bij de aanvraag te vermelden.

Voor vragen over docentenexemplaren kun je contact opnemen met onze docentenservice:
T (030) 638 38 00
E docentenservice@bsl.nl

Wil je advies over leermiddelen?

Neem contact op met onze leermiddelenadviseurs:

Bas de Wit
Adviseur Geneeskunde, Hbo-V, Fysiotherapie, MBRT, O&A
E bas.dewit@bsl.nl
T +31 (0)6 47 94 77 43

 


Stijn Bouwmeester
Adviseur Sociale Studies, Mbo-AG, Mbo-V
E stijn.bouwmeester@bsl.nl
T+31 (06) 52 75 21 19

 

Veel gestelde vragen

Kijk op de online klantenservicepagina’s voor docenten.