Professionals in zorg en welzijn

Groei en blijf bij in uw vakgebied

U wilt blijven groeien in uw vak en bijblijven over de nieuwste ontwikkelingen. Wij ondersteunen u daarbij met betrouwbare vakinformatie.

Boeken en abonnementen

Onze boeken, vakbladen en andere producten koopt u in print of digitaal online in de BSL Shop.

Online vakinformatie en nascholing

Met de BSL Totaal abonnementen heeft u altijd en overal toegang tot uw vakinformatie via PC, tablet en smartphone. Via een abonnement op één van onze digitale nieuwsbrieven, blijft u op de hoogte van nieuws uit uw vakgebied. Geaccrediteerde nascholing kunt u altijd en overal gemakkelijk volgen met onze e-learnings en  onze  WebTV-uitzendingen.

Congressen

Blijf bij in uw vakgebied met ons uitgebreide aanbod (geaccrediteerde) congressen en de congressen van onze titels Nursing, Skipr, Zorg+Welzijn en Zorgvisie.

Praktijkwebsites

Zorgprofessionals met een eigen praktijk maken met PraktijkInfo eenvoudig zelf een praktijkwebsite die optimale informatie en services biedt voor de (potentiële) patiënt.

Testmaterialen

Psychologen, orthopedagogen en andere diagnostisch bevoegde professionals vinden op TestWeb tests voor (online) Diagnose en Psychosociale Screening (leerlingen in het basisonderwijs). Voor de Psychogeriatrie zijn tests beschikbaar voor vroegsignalering.

Carrière

Op zoek naar een volgende stap in uw carrière? Vind uw ideale baan op onze vacaturebank Medischebanenbank.nl