Over Bohn Stafleu van Loghum

Bohn Stafleu van Loghum: kennispartner voor de zorgprofessional

Zorgprofessionals zijn met hart en ziel betrokken bij hun vak. Om ervoor te zorgen dat ze zich volledig op de zorg voor hun patiënten en cliënten kunnen richten, wil Bohn Stafleu van Loghum hen optimaal ontzorgen. Met kwalitatief hoogstaande, eenvoudig bereikbare vakinformatie en ondersteunende middelen zorgen wij ervoor dat de zorgverlener over voldoende kennis, vaardigheden en technieken beschikt.

Bohn Stafleu van Loghum biedt als uitgeverij betrouwbare, Nederlandstalige vakinformatie, educatieve uitgaven en diensten voor opleiding en beroepsuitoefening. Daarbij richten we ons op zowel studenten en professionals als bestuurders in zorg en welzijn. Of het nu gaat om een boek, tijdschriftabonnement, congres, online abonnement of e-learning; voor iedere informatiebehoefte en leerstijl bieden wij een passende oplossing.

Naast de ondersteuning met vakinformatie helpen we zorgverleners en bestuurders graag om het werkproces efficiënter te laten verlopen, met tools als Praktijkinfo en diensten als de Medische Banenbanktests, webdiensten en ondersteuning bij leermiddelen.

Bij het ontwikkelen van vakinformatie, tools en diensten staan wij in nauw contact met onze doelgroepen. Zowel in de conceptfase als tijdens en na de uitgave werken we nauw samen met zorgverleners of bestuurders.

Bohn Stafleu van Loghum is een uitgeverij met een rijke historie en onderdeel van het wereldwijd opererende Springer Nature.