Bij BSL in goede handen

BSL ontwikkelt digitale leeroplossingen voor zorgprofessionals, waaronder verpleegkundigen & verzorgenden, huisartsen en praktijkondersteuners. We werken nauw samen met deskundigen uit de zorg, om steeds weer tot optimale leeroplossingen te komen. Daarnaast denken wij graag actief mee met onze klanten op gebied van visie-ontwikkeling, maatwerk en innovatie. Betrouwbaarheid en een prettige samenwerking met onze klanten zijn kenmerken van onze dienstverlening. En daar zijn we trots op!

BSL ontzorgt

Onze content in uw eigen leerplatform? Via een LTI-koppeling kunnen uw medewerkers direct aan de slag binnen uw eigen leermaangementsysteem. Maar ook voor de organisaties zonder LMS biedt BSL een oplossing. U krijgt toegang tot het online leerplatform aNewSpring. Zo geeft u online en/of blended leren binnen uw zorgorganisatie vorm. Natuurlijk ondersteunt BSL u daarbij.

Accreditatie

Het spreekt vanzelf dat de e-learningmodules van BSL geaccrediteerd zijn. Als een cursist een toets met een voldoende heeft afgerond, zorgt BSL ervoor dat de accreditatiepunten automatisch worden bijgeschreven in PE-online. Ook ontvangt de cursist een certificaat.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de video's of
download het overzicht V&V-modules