Bij BSL in goede handen

BSL ontwikkelt digitale leeroplossingen voor verschillende zorgprofessionals, waaronder verpleegkundigen & verzorgenden, en huisartsen & praktijkondersteuners. We werken nauw samen met deskundigen uit de zorg, om steeds weer tot optimale leeroplossingen te komen. Daarnaast denken wij graag actief mee met onze klanten op gebied van visie ontwikkeling, maatwerk en innovatie. Betrouwbaarheid en een prettige samenwerking met onze klanten zijn bekende kenmerken van onze dienstverlening, en daar zijn we trots op!

BSL maakt techniek simpel

Onze content op uw eigen leermanagementsysteem? Via een LTI link, kunnen uw medewerkers simpel aan de slag binnen uw eigen LMS. Maar ook voor de organisaties zonder LMS, is er een oplossing: wij bieden een online leerplatform, in samenwerking met aNewSpring. Dit biedt toegang tot de BSL sub-omgeving, welke u vele mogelijkheden biedt om het online en/of blended leren binnen uw zorgorganisatie vorm te geven. Ook hebben we gezorgd voor een lage beheerslast; niveau differentiatie vindt plaats ín de module. Zo ontzorgt BSL uw organisatie op gebied van inhoud, èn techniek.

Accreditatie

Het spreekt vanzelf dat alle BSL content geaccrediteerd is door de juiste organisatie. Als een cursist een toets voldoende heeft afgerond, zorgt BSL ervoor dat de accreditatiepunten automatisch worden bijgeschreven in PE-online. De zorgverlener vult éénmalig zijn registergegevens in, en de punten worden direct doorgegeven aan de beroepsvereniging.

Bekijk de video's of
bekijk het V&V overzicht