Verenigingen

Bohn Stafleu van Loghum is voor uw (vak)vereniging een betrouwbare en inspirerende partner. We geven boeken, tijdschriften en e-learnings uit, maar bieden ook congressen, workshops, nieuwsbrieven, webtv’s en andere producten aan.

Verenigingen

Bohn Stafleu van Loghum werkt intensief samen met beroepsverenigingen in zorg en welzijn. We kunnen ook uw vereniging ondersteunen in de communicatie met uw doelgroep. Zo verzorgen we (gezamenlijk) de uitgave van uw vakblad, website of app. Daarbij kunnen we ook een deel van het realisatieproces voor onze rekening nemen. Van het volledige beheer van uw ledenadministratie en de productie van uw vakblad tot het uitvoeren van een drukopdracht; wij zorgen er graag voor.

Voorbeelden van samenwerking

  • Nederlands Huisartsgenootschap, leden van het NHG ontvangen de gezamenlijke uitgave Huisarts & Wetenschap. Ook geeft Bohn Stafleu van Loghum samen met het NHG enkele boeken uit.
  • Podopost, het grootste vakblad voor de voetverzorger en pedicure. Leden van de vakorganisatie Provoet ontvangen Podopost tegen gereduceerd tarief.
  • Namens de VGN geeft Bohn Stafleu van Loghum het tijdschrift Markant uit. De verdeling van dit tijdschrift wordt in een speciaal ontwikkelde database onderhouden.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Bohn Stafleu van Loghum? Neem dan persoonlijk contact op met de betreffende uitgever.