Voorwaarden docentenexemplaren

Bohn Stafleu van Loghum biedt docenten, onderwijsontwikkelaars en studiecoördinatoren de mogelijkheid om docentenexemplaren aan te vragen onder voorwaarde dat de uitgave geschikt moet zijn voor de module en het niveau van de opleiding waaraan de aanvrager verbonden is. Bohn Stafleu van Loghum behoudt zich het recht voor om aanvragen niet te honoreren. Wij nemen in dat geval altijd contact met u op.

Van studieboeken die (nog) niet op de verplichte of de aanbevolen literatuurlijst staan kunt u een beoordelingsexemplaar aanvragen. Gaat u voor het eerst lesgeven uit een studieboek van Bohn Stafleu van Loghum dan kunt u een gebruikersexemplaar aanvragen.

Iedereen die een docentenexemplaar heeft ontvangen, ontvangt van ons na een maand een beoordelingsformulier. Uw feedback is voor ons erg belangrijk. Daarmee kunnen wij onze producten nog beter afstemmen op de behoeften van u en uw studenten.

Voor het toezenden van docentenexemplaren brengen wij verzend- en administratiekosten in rekening. U betaalt een vast bedrag van € 10,- per boek. Als de factuur door de school wordt betaald, dan heeft de administratie van uw school meestal een kostenplaats of een inkoopnummer nodig op de factuur. Dit nummer dient u in dat geval in het betreffende gegevensveld bij uw aanvraag te vermelden.

Voor vragen over docentenexemplaren kunt u contact opnemen met onze docentenservice:
T (030) 638 38 00
E docentenservice@bsl.nl

Voor inhoudelijk advies kunt u contact opnemen met:
Dianne-van-den-Heuvel
Dianne van den Heuvel
Adviseur mbo AG, V&V en hbo-verpleegkunde
E dianne.vandenheuvel@bsl.nl
T (030) 638 38 68

Bas-de-Wit
Bas de Wit
Adviseur (para)medisch onderwijs
E bas.dewit@bsl.nl
T (030) 638 38 24