Nederlandstalige tijdschriftencollectie

Met de online tijdschriftencollecties van Bohn Stafleu van Loghum voorziet u uw instelling van actuele vakinformatie en een waardevol archief. De meer dan 40 tijdschriften bieden noodzakelijke, betrouwbare en actuele informatie voor uw personeel en studenten. De online tijdschriften worden u aangeboden via het SpringerLink platform. Bekijk de BSL-startpagina op SpringerLink.

Via SpringerLink bieden we u de meest complete online collectie vaktijdschriften aan voor de gezondheidszorg in Nederland. Meer dan 60.000 bibliothecarissen maken wereldwijd gebruik van SpringerLink voor online raadplegen van hoogwaardige betrouwbare medische informatie.

Collecties

U heeft keuze uit verschillende collecties. De Totaalcollectie bevat alle tijdschriften. Daarnaast is er een speciale collectie voor Ziekenhuizen en GGZ.

>>Bekijk het actuele tijdschriften overzicht 2016
>>Bekijk de Tijdschriftencollectie flyer

De voordelen

  • Snel en gemakkelijk toegang tot >4,5 miljoen informatie items vanaf één online platform
  • Uitstekende functies en interface door uitgebreid gebruikersonderzoek
  • Meer dan 40 Nederlandse online vaktijdschriften te raadplegen
  • Voorbeeld van documenten die direct wordt weergegeven en als PDF te downloaden
  • Snel, eenvoudig evenals geavanceerd kunnen zoeken met verschillende criteria
  • ‘Semantic Linking’-functie die bij een zoekopdracht direct gerelateerde informatie laat zien

Ervaringen. Bibliothecarissen ervaren SpringerLink als flexibel, toegankelijk (lokaal en op afstand), betrouwbaar en gemakkelijk om mee te werken. Medisch professionals en studenten zijn zeer te spreken over de hoeveelheid hoogwaardige informatie en de zoekfunctionaliteiten- en resultaten die SpringerLink biedt.

Uw toegang. U krijgt online toegang via het IP-adres van uw organisatie. Uw gebruikers kunnen zo de volledige Nederlandse medische vaktijdschriften collectie raadplegen.

Gebruiksvriendelijk. Het SpringerLink Platform is zeer gebruiksvriendelijk, content is te koppelen via een ELO/LMS en ook geschikt voor online gebruik op tablets en smartphones.

Aan de slag. Informatie & promotie onder gebruikers. Alle informatie voor bibliothecarissen en admin-gebruikers is online gezet en terug te vinden op deze website. Ook vindt u hier informatie over online trainingen, materialen voor promotie onder gebruikers en praktische informatie.

Statistieken en gebruik. SpringerLink biedt u geavanceerde statistieken waarmee u inzicht krijgt in het aantal artikel aanvragen per periode onder uw gebruikers. Een belangrijk onderdeel voor u als bibliothecaris of admin-gebruiker.

Promotiemiddelen

Contact
Voor meer informatie of een gratis proefaccount, neemt u contact op met:

Vragen?
Voor technische vragen gaat u naar de Online technische helpdesk of neemt u telefonisch (030-638 3735) of per e-mail contact op.