eBookcollectie

Wilt u uw organisatie toegang geven tot eBooks? Dat kan! Wij hebben meer dan 800 Nederlandstalige boeken online voor u klaar staan. Hiermee hebben uw klanten op elk moment van de dag online toegang tot een groot en actueel bestand van Nederlandstalige boeken. Voor naslag, studie en/of onderzoek.

Hoe werkt het? U kunt met behulp van de verschillende jaarcollecties uw eigen collectie vormgeven. Elk kalenderjaar komt er een nieuwe eBookcollectie uit. U kunt al direct aan het begin van het jaar instappen, zodat het hele jaar profiteert van nieuwe titels.

De BSL eBookcollectie 2015 is voor u beschikbaar! Geïnteresseerd? Vraag uw accountmanager om een offerte. De investering is éénmalig en gebaseerd op het aantal gebruikers. U heeft vervolgens het gebruikseigendom.

Bekijk ook de eerdere eBooks-collecties:

>>Bekijk de flyer

Van alle titels worden de hoofdstukken in PDF beschikbaar gesteld. De PDF’s kunnen door uw klanten op hun e-reader worden gezet. Daarnaast worden diverse zoek- en archieffuncties aangeboden. Toegang wordt verleend via de gebruiksvriendelijke SpringerLink-portal, op basis van IP adres of username/password. Voor meer informatie over het gebruik, ga naar de online tutorial.

De eBookcollectie Gezondheidszorg biedt u en uw eindgebruikers de volgende voordelen:

  • online toegang tot honderden Nederlandstalige boektitels op gezondheidszorggebied
  • op elk moment van de dag en overal te raadplegen: nooit uitgeleend
  • uitstekende zoek- en archieffunctie
  • door ongelimiteerd aantal gelijktijdige gebruikers gelijktijdig te raadplegen
  • eenmalige aanschaf, per kalenderjaar (dus geen abonnementsmodel)
  • geen installatie nodig, geen opslag- of handlingkosten, geen diefstalrisico, geen beschadigingen
  • ondersteuning bij interne promotie
  • bij aanschaf verwerft u blijvend gebruikseigendom van de betreffende eBooks

Voor meer informatie of een gratis proefaccount, neemt u contact op met onze accountmanagers:

Vragen?
Voor technische vragen gaat u naar de Online technische helpdesk of neemt u telefonisch (030-638 3735) of per e-mail contact op.