Vakinformatie voor instellingen

Als gespecialiseerd mediabedrijf ondersteunen wij studenten, professionals, bibliotheken en instellingen in de gezondheidszorg. Instellingen kunnen bij ons terecht voor vakinformatie, leermiddelen en geaccrediteerde (online) nascholing. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en advies op maat. Samen met u kijken we naar de uitdagingen en doelen van uw organisatie. Dit is de basis voor ons advies over hoe we de ontwikkeling en kwaliteit van uw medewerkers of studenten kunnen ondersteunen.

Met onderstaande voorbeelden inspireren we u graag alvast.

eBook-collectie & Tijdschriftencollectie

Jaarlijks bieden wij instellingen een nieuwe eBook-collectie aan, geschikt voor naslag, studie en/of onderzoek. Het is een uniek concept; na een eenmalige investering in een jaarcollectie heeft u permanent toegang (gebruikseigendom). Inmiddels zijn er al meer dan 800 Nederlandstalige eBooks voor u beschikbaar op SpringerLink.
Meer over onze eBookcollecties

Met de online tijdschriftencollecties biedt u de medewerkers van uw instelling toegang tot actuele vakinformatie en een waardevol archief. De meer dan 40 tijdschriften op SpringerLink bieden noodzakelijke, betrouwbare en actuele informatie voor uw personeel en/of studenten. U heeft keuze uit de Totaalcollectie, GGZ-collectie en Ziekenhuiscollectie.
Meer over de BSL Tijdschriftencollecties

Vaardigheden

Het aanleren en opfrissen van medisch-technische vaardigheden kan op efficiƫnte wijze door middel van e-learning. In samenwerking met het UMC Utrecht is een ruim aanbod van e-learningmodules ontwikkeld. Met onderwerpen als onderzoek van het perifere zenuwstelsel, van het bewegingsapparaat, van buik of van thorax. Elke module stelt concrete leerdoelen en bestaat uit een tutorial en een zelftoets.
Meer over e-learning

Met Skills Online houdt u de vaardigheden van verpleegkundigen en verzorgenden binnen uw instelling up-to-date. Dit e-learningproduct wordt inhoudelijk ontwikkeld door het Transferpunt Vaardigheidsonderwijs (TPVO), onderdeel van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. TPVO ontwikkelt digitaal onderwijsmateriaal op basis van de laatste richtlijnen.
Meer over Skills Online

Online vakinformatie en online nascholing

Met BSL Totaal en BSL Academy faciliteert u uw werknemers hun bekwaamheid op peil te houden. Via ons platform of via uw eigen LMS of ELO voorzien wij uw instelling van online vakinformatie (boeken, tijdschriften, nieuws) en online nascholing (e-learning, web-TV, video). Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden om als instelling aan te sluiten. De case studies hieronder geven u een goed beeld welke voordelen instellingen hiermee behalen.

Digitaal classificatiesysteem voor wijkverpleegkundigen

Om het verpleegkundig proces voor wijkverpleegkundigen goed te ondersteunen is een digitale module ontwikkeld. Met Nanda Nic Noc (NNN) heeft u een evidence based classificatiesysteem voor diagnose en interventies in handen. De module is het resultaat van samenwerking tussen Bohn Stafleu van Loghum, Stichting Bevordering Wijkverpleegkunde (SBW) en DinZ. Met de online module Nanda Nic Noc (NNN) komt de professionalisering van de wijkverpleegkundigen in een verdere versnelling. De module wordt beschikbaar gesteld onder licentie via Dinz.
Meer over Nanda Nic Noc

Contact

Neem contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie en advies: