Verenigingen

Bohn Stafleu van Loghum – gespecialiseerd in vakinformatie voor de Nederlandstalige gezondheidszorg – is een betrouwbare en inspirerende partner voor uw (vak)vereniging. Naast de traditionele uitgaven als boeken, tijdschriften, nieuwsbrieven behoren ook cursussen, congressen, workshops, e-learning, online producten en web tv tot ons aanbod richting onze klanten.

Branches/Informatiegebieden

Bohn Stafleu van Loghum is gespecialiseerd in alle aspecten van de gezondheidszorg, uiteenlopend van geneeskunde, tandheelkunde, fysiotherapie, medische vakinformatie (o.a. scheikunde, natuurkunde, biologie, analysetechnieken), verpleegkunde, management en beleid, zorgmethodieken en -technieken, gezondheidsrecht tot sociale wetenschappen (psychologie, pedagogiek).

Verenigingen

We werken intensief samen met verschillende beroepsverenigingen. Wij bieden onze relaties verschillende mogelijkheden zoals:

  • gezamenlijk uitgeven van een vakblad
  • realiseren en verspreiden van uw vakblad
  • volledig beheer van uw ledenadministratie
  • drukopdrachten

Voorbeelden van samenwerking

  • Nederlands Huisartsgenootschap, leden van het NHG ontvangen de gezamenlijke uitgave Huisarts & Wetenschap. Ook geeft Bohn Stafleu van Loghum samen met het NHG enkele boeken uit.
  • Podopost, het grootste vakblad voor de voetverzorger en pedicure. Leden van de vakorganisatie Provoet ontvangen Podopost tegen gereduceerd tarief.
  • Cursisten van de stichting Adoptievoorziening ontvangen jaarlijks het blad Adoptie.
    Namens de VGN geeft Bohn Stafleu van Loghum het tijdschrift Markant uit. De verdeling van dit tijdschrift wordt in een speciaal ontwikkelde database onderhouden.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Bohn Stafleu van Loghum? Neem dan persoonlijk contact op met de betreffende uitgever.