Voorwaarden docentenexemplaren

Bohn Stafleu van Loghum biedt docenten, onderwijsontwikkelaars en studiecoördinatoren de mogelijkheid om docentenexemplaren aan te vragen onder voorwaarde dat de uitgave geschikt moet zijn voor de module en het niveau van de opleiding waaraan de aanvrager verbonden is. Bohn Stafleu van Loghum behoudt zich het recht voor om aanvragen niet te honoreren. Wij nemen in dat geval altijd contact met u op.

Bij docentenexemplaren maken wij onderscheid tussen beoordelingsexemplaren en gebruikersexemplaren.

Beoordelingsexemplaren

Van studieboeken die (nog) niet op de verplichte of de aanbevolen literatuurlijst staan kunt u een beoordelingsexemplaar aanvragen.

Gebruikersexemplaren

Gaat u voor het eerst lesgeven uit een studieboek van Bohn Stafleu van Loghum dan kunt u een gebruikersexemplaar aanvragen.

Bestellen docentenexemplaren

Docentenexemplaren kunt u bestellen via de BSL Shop. Alleen van titels waarbij vermeld staat docentenexemplaar worden docentenexemplaren verstrekt. Deze kunt u aanvragen door op de productpagina in de BSL Shop op de betreffende link te klikken. Indien het product niet voorradig is, wordt uw bestelling vastgehouden en uitgeleverd op het moment dat het product (weer) leverbaar is.

Facturering docentenexemplaren

Voor het toezenden van docentenexemplaren brengen wij verzend- en administratiekosten in rekening. U betaalt een vast bedrag van ‚ā¨ 10,- per boek. Als de factuur door de school wordt betaald, dan heeft de administratie van uw school meestal een kostenplaats of een inkoopnummer nodig. Dit nummer dient u in het betreffende gegevensveld bij uw aanvraag te vermelden.

Beoordelingsformulier

Omdat wij grote waarde hechten aan uw oordeel en uw feedback noodzakelijk is om producten nog beter aan te laten sluiten op de opleidingen, sturen wij u na circa 1 maand een online beoordelingsformulier.

Contact

Voor vragen over docentenexemplaren en docentenhandleidingen kunt u contact opnemen met onze docentenservice:
Tel. (030) 638 38 00
E-mail docentenservice@bsl.nl

Voor inhoudelijk advies kunt u contact opnemen met:
Marianne Oosterop
Adviseur hbo / wo
E-mail marianne.oosterop@springer.com

Liane Verheul
Adviseur mbo
E-mail liane.verheul@springer.com