Publiceer met ons

Bohn Stafleu van Loghum is een toonaangevende multimediale uitgeverij die is gespecialiseerd in het leveren van vakinformatie voor studenten en beroepsbeoefenaren in gezondheidszorg en welzijn. Onze missie is uw vakkennis op de juiste wijze voor de juiste personen beschikbaar stellen. Omdat wij onze doelgroepen goed kennen en goed weten te bereiken, heeft uw publicatie bij ons de grootst mogelijke kans van slagen.
Bohn Stafleu van Loghum in het kort:

  • Is marktleider binnen de gezondheidszorg
  • Heeft een groot bereik binnen zowel het onderwijs als de praktijk van de gezondheidszorg
  • Hecht veel waarde aan goede begeleiding

Uitgeven is mensenwerk

Onze uitgevers staan open voor uw ideeën en investeren graag in een prettige en professionele relatie met u. Iedere uitgever bij Bohn Stafleu van Loghum is gespecialiseerd in één of meerdere vakgebied(en) of doelgroep(en) binnen de gezondheidszorg. Uw uitgever is daarom een gelijkwaardige gesprekspartner voor u en staat u met raad en daad terzijde om uw publicatie tot een succes te maken.

Achter iedere uitgever bij Bohn Stafleu van Loghum staat bovendien een betrokken team van productie; marketing- en sales medewerkers die u gedurende het hele uitgeefproces ondersteunt en uw titel promoot. Wij bieden u bovendien handige documenten met tips waarop u kunt letten bij het ontwikkelen van uw publicatie.

Succesvolle introductie van uw boek

Net als u willen wij dat uw kennis de juiste mensen op de juiste manier bereikt. Afhankelijk van de markt, de wensen van de doelgroep en het karakter van de informatie kan er gekozen worden uit verschillende manieren om informatie over te dragen, zoals boeken, boek + website, e-books, tijdschriften, congressen, cursussen, tests, WebTV en e-learnings.

Als auteur bent u de belangrijkste ambassadeur van uw eigen publicatie. Wij ondersteunen u desgewenst met bijvoorbeeld een blowup van de boekcover, boekflyers of een beurskit.

Uw educatieve publicatie wordt door onze accountmanagers onderwijs vertegenwoordigd en gepresenteerd tijdens boekenmarkten, beurzen en bezoeken aan opleidingen.

Onze marketeers zetten een optimale mix van online en offline marketingmiddelen in voor een succesvolle introductie van uw uitgave. Een van de belangrijkste instrumenten is uw publicatie zelf. Wij helpen u met een goede titel en flaptekst. Online vindbaarheid van uw titel is ontzettend belangrijk voor het verkoopsucces ervan. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) zorgt ervoor dat uw titel online wordt gevonden. Voor dat laatste zijn uw boektitel en flaptekst (ook wel marketinginformatietekst) cruciaal. Met gespecialiseerde tekstschrijvers zorgen we ervoor dat alle voor uw publicatie relevante online zoektermen daarin voorkomen.

Over de grens

Wilt u wetenschappelijk publiceren? Die stap is bij ons gemakkelijk gezet. Wij zijn onderdeel van het wereldwijd gerenommeerde Springer Nature, dat toonaangevende wetenschappelijke tijdschriften en databases uitgeeft. We kunnen desgewenst contact voor u leggen met onze collega’s binnen de wetenschappelijke tak.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met één van onze uitgevers of laat uw gegevens achter op het online formulier ‘Auteurs Contact’, dan neemt een uitgever contact met u op.

Daarnaast beantwoorden wij veelgestelde vragen over auteur worden, over het productieproces, over de promotie van uw uitgave en over contracten en royalty’s op onze online klantenservicepagina’s voor auteurs.